Bemiddeling

Verkoop bemiddeling

Wij onderzoeken wat voor uw caravan of camper volgens ons de beste verkoopprijs is. Dit advies wordt gebaseerd op actuele marktgegevens. De praktijk bewijst dat uw voertuig in de verkoopbemiddeling u 10% tot 15% meer oplevert dan gewoon inruilen, te koop aanbieden bij uw dealer of zelf verkopen via Marktplaats of Speurders. Tevens nemen wij u een hoop werk uit handen, of dit nu het afhandelen van; e-mail, telefoontjes of het ontvangen van potentiële klanten is, wij doen dit graag voor u. Vijf dagen per week, overdag en ´s avonds en in het weekend kunnen potentiële kopers bij ons terecht.

Uw caravan of camper krijgt op onze website een volledige pagina ter beschikking welke ruim voorzien is van foto´s en alle technische informatie. Uit onderzoek blijkt dat men zich tegenwoordig bij het aanschaffen van een voertuig eerst zeer uitgebreid oriënteert op Internet alvorens te gaan kijken. Waar kan dat beter dan op onze Internet internetshowroom op onze occasions pagina. Om de kans tot verkoop te vergroten plaatsen wij als bedrijf een advertentie van het voertuig op de volgende sites: www.marktplaats.nl, www.speurders.nl, www.caravans.nl, www.kck.nl en www.kampeerzaken.nl.

Uw caravan of camper komt bij ons in de showroom in onze beveiligde stalling te staan waar in het hoogseizoen dagelijks veel bezoekers komen. Op deze manier is de caravan of camper prima te bezichtigen voor potentiële kopers. Het voordeel is dat u hierdoor geen “vreemden” aan de deur krijgt. Ook hoeft u niet thuis te blijven voor de zoveelste zogenaamde “koper”. U kunt de kentekenpapieren in uw bezit houden tot het moment waarop wij uw voertuig hebben verkocht. Wij handelen in overleg alles voor u af. Wij staan de potentiële koper op alle mogelijke manieren correct te woord. Wij handelen de overschrijving van het kenteken op het postkantoor voor u af en ontvangt u van ons de vrijwaring.

Belangrijke tips!

Bij het verkopen van uw caravan is het noodzakelijk dat u de complete kentekenpapieren in bezit heeft: deel 1, deel 2 en het overschrijvingsbewijs. Wanneer u deze papieren niet in het bezit heeft, kan de caravan niet verkocht worden. Deze papieren kunnen aangevraagd worden bij de RDW.
Vanaf 1 januari 2014 wordt er gebruik gemaakt van een nieuw kentekenbewijs. (zie foto)

Verhuur bemiddeling

Naast het bemiddelen bij verkoop bied KUUB Caravans ook bemiddeling aan bij het verhuren van uw caravan. Betaald u jaarlijks stallingsgeld en staat uw caravan al langere tijd stil? Of wilt u gewoon wat aan uw caravan verdienen? Dat kan, door middel van het verhuren van uw caravan! Wij helpen u met het vinden van een huurder en vragen daarvoor een percentage. U hoeft niets anders te doen dan uw caravan aanbieden en daarvoor ontvangt u een bedrag wat we van te voren met elkaar afspreken.

Iets voor u? Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden:
tel: 06 – 48465688
post@kuubcaravans.nl